DDTECH Genel Müdür Yardımcısı Onur Turan CNNTÜRK İşin Uzmanı programına konuk oldu. Programda dijital dönüşüm üzerine bilgiler veren Turan, dijital dönüşümün günümüz dünyasındaki kullanımını ve gerekliliğini anlattı.

Peki her firmanın adından söz ettiği “dijital dönüşüm” aslında ne?

Dijital dönüşümün sadece bir fabrikadaki robotların, makinaların yeni teknolojilerle donatılması olmadığını belirten DDTECH Genel Müdür Yardımcısı Onur Turan, “Yeni normal dünyada iş yapış şekillerimizi daha rekabetçi, daha kolay ve dijital dünya ile daha entegre hale getirmek bizi bu değişimin bir parçası yapar.” dedi.

Dijital dönüşüm size ve şirketinize neler katar?

Dijital dönüşümün bugün hemen hemen her işletmede olan insan kaynakları, satın alma, finans satış gibi süreçleri birbirine kolaylıkla entegre edebileceğini vurgulayan Turan, zamandan ve mekandan tasarruf etmek için dijital dönüşümünün önemli bir yenilik olduğunu söyledi.

Global hedefler için doğru adres: “Dijital Dönüşüm”

Günümüzde artık müşterilerimizin lokal değil, dünyanın her yerinde olduğundan bahseden DDTECH Genel Müdür Yardımcısı Onur Turan, firmaların değişen pazar koşullarına ayak uydurabilmek amacıyla uzaktan müşteri kazanabilecek doğrulama yöntemlerine uygun uygulamalar ile global pazarlara açılmanın mümkün olduğunun altını çizdi.

“Dijital dönüşüm bizi yeni dünyada hedeflerimize ulaştıracak bir araçtır”

İş dünyasının önde gelen uluslararası araştırma şirketlerine göre, işletmelerin dönüşüm projelerinin %80’inin başarısızlıkla sonuçlandığını söyleyen DDTECH Genel Müdür Yardımcısı Onur Turan, “başarılı olmanın yolu sizi anlayan ve size uygun çözümleri dizayn edip uygulamanızı sağlayan danışman ile yola çıkmaktır. Dijital dönüşüm bir amaç değil, bizi yeni dünyada hedeflerimize ulaştıracak bir araçtır” dedi.