DDTECH Digital Dönüşüm Teknoloji Hizmetleri A.Ş. Dubai Dünya Ticaret Merkezi’nde gerçekleşen GITEX Technology Week 2021’e katıldı.

Dijital dönüşümde sektöre yön veren, hızlı ve dinamik çözümler üreterek global arenada var olan DDTECH, 17-21 Ekim tarihleri arasında Dubai Dünya Ticaret Merkezi’nde gerçekleşen dünyanın en hızlı büyüyen teknoloji organizasyonu GITEX Technology Week 2021’de yerini aldı. Dubai World Trade Center tarafından düzenlenen GITEX Technology Week, bu yıl da her sektörden üst düzey katılımcıları ve ziyaretçileri bir araya getirdi. Bilişim teknolojileri ve iletişim sektörlerinde türünün açık ara öncüsü olan GITEX Technology Week, en yeni bulut bilişim tasarımları, otomasyon yazılımı, ERP çözümleri, veri hareketliliği ve güvenliği, izleme cihazları gibi daha birçok sistemle katılımcılara ve ziyaretçilere 41. kez ev sahipliği yaptı.

Geliştirdiği teknolojiler ve sunduğu uçtan uca çözümler ile şirketlerin dijital dönüşümüne liderlik eden DDTECH, dijitalleşme stratejileri ve her gün genişleyen ürün gamıyla GITEX Technology Week’te yerini aldı. DDTECH’in geliştirmiş olduğu, dijital doğrulama ile uzaktan müşteri edinimini kolaylaştıran KnowYourX, tüm fiziksel evrakları dijitalleştiren ve tek bir platform üzerinden yönetmeye olanak sağlayan Digital Archive, tüm kağıtsız imzalama yöntemlerini birleştiren çevrimiçi imzalama platformu Digital Signature ve iş süreçleri otomasyonu sağlayan JobRouter ürünleri GITEX Technology Week’te yoğun ilgi gördü.

DDTECH Ürün ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Onur Turan, global pazarlara açılmak için GITEX Technology Week’in önemli bir adım olduğunu söyleyerek “DDTECH olarak katıldığımız ilk yurtdışı fuarının GITEX Technology Week olması bizim için çok değerli. Burada hem kendi sektörümüzden hem de diğer sektörlerden birçok faydalı bağlantılar edinerek dijital dönüşüme entegre olmak isteyen müşterilerimizle görüşmeler sağladık.

DDTECH olarak kurulduğumuzdan bu yana global pazarda yer alma ve ürünlerimizi yurt dışına ihraç etme amacı güdüyoruz. Ürünlerimizin lisans yapısını, dil özelliklerini ve tüm sertifikasyonlarını bu hedeflerimizi destekleyecek şekilde oluşturmuştuk. Bununla birlikte Ekim ayı içerisinde ilk yurtdışı ofisimizi Estonya’da açtık. Güvenilir ve güçlü ekibimiz sayesinde geliştirdiğimiz hizmet ve teknolojilerle ülkemizde dijital gelişim ve dönüşüm sürecine yön vererek bu bağlamdaki kazanımlarımızla global arenada söz sahibi olmayı planlıyoruz.” dedi.