Türkiye bilişim sektörünün ciroları itibariyle en büyük 500 şirketini genel ve faaliyet gösterdikleri alt kategoriler itibariyle sıralayan, pazar hakkında öngörü ve özellikleri belirleyen, aynı zamanda sektörün referansı olan “İlk 500 Bilişim Şirketi Araştırması” nın sonuçları 8 Eylül tarihinde açıklandı.

Şirketlerin dijital dönüşümlerine liderlik ederek Türkiye’nin gelişimine önemli katkılar sağlayan “DDTECH DX STARTS HERE”, 2020 yılında en hızlı büyüyen 10 şirketten biri olurken grup şirketimiz “TEDA DX”, faaliyete başladığı ilk yılda Türkiye’nin ilk 500 bilişim şirketi arasına girmeyi başardı.

Bu yıl 22’ncisi gerçekleştirilen araştırmada DDTECH, “Türkiye Merkezli Üretici-Yazılım”, “Türkiye Merkezli Üretici-Hizmet”, “3 Yaşından Küçük Genç Şirketler”, “Bilişim 500 Plus 3 Yaşından Küçük En Hızlı Büyüyen Bilişim Şirketleri”, “Son 1 Yılda En Hızlı Büyüyen 10 Bilişim Şirketi-Satış Gelirleri”, “2020 Yılı İlk 500 Bilişim Şirketi-Satış Gelirleri” kategorilerinde yerini aldı.

Grup şirketimiz “TEDA DX” ise faaliyete başladığı ilk yılında, “Türkiye Merkezli Üretici- Donanım”, “Türkiye Merkezli Üretici-Yazılım”, “Türkiye Merkezli Üretici-Hizmet”, “2020 Yılı İlk 500 Bilişim Şirketi-Satış Gelirleri” kategorilerinde yerini aldı.